صفحه اصلی

سازه های ال اس اف LSF چیست؟

پرسش بسیاری از کاربران در مورد اینکه سازه های ال اس اف LSF چیست؟ همیشه با پاسخ های کوتاه در سایت های مختلف روبرو شده است که بعضا دارای اشکالات فراوانی می باشد. در این مقاله سعی بر آن شده تا تمامی اطلاعات در مورد سازه ال اس اف lsf و نحوه محاسبه قیمت و ... به شما عزیزان ارایه شود. در ساختمان سازی گروهی از سازه ها هستند که جز سازه های سبک وزن قرار دارند، به طوری که وزن پایه های آن کاملا پایین بوده و بار چندانی ندارند. 

انچه در این مقاله می خوانید

پرسش بسیاری از کاربران در مورد اینکه سازه های ال اس اف LSF چیست؟ همیشه با پاسخ های کوتاه در سایت های مختلف روبرو شده است که بعضا دارای اشکالات فراوانی می باشد. در این مقاله سعی بر آن شده تا تمامی اطلاعات در مورد سازه ال اس اف lsf و نحوه محاسبه قیمت و… به شما عزیزان ارائه شود. در ساختمان سازی گروهی از سازه ها هستند که جز سازه های سبک وزن قرار دارند، به طوری که وزن پایه های آن کاملا پایین بوده و بار چندانی ندارند.

سبک سازی سازه با ال اس اف
سبک سازی سازه با ال اس اف

وزن ساختمان های ال اس اف LSF یک ششم ساختمان های بتنی و یک پنجم تا یک چهارم ساختمان های فلزی است. از آن جا که هرچه ساختمان سبک تر باشد نیروی کمتری را نیز جذب می کند، بنابراین در زمان وقوع زلزله کمترین آسیب را می بیند. به این مدل از سازه ها در صنعت ساختمان سازی سازه ال اس اف LSF می گویند.

اجزای سازه ال اس اف LSF

  • ورق های فولادی (استاد رانر)
  • صفحات متشکل از گچ یا بتن سبک
  • لایه های عایق های صوتی و حرارتی

روش تولید و اجرای سازه های ال اس اف LSF

پس از طراحی نقشه های معماری، قطعات سازه ی ال اس اف  LSF که شامل پروفیل های گالوانیزه است، در محل کارخانه تولید می شود. این ورق ها در محل ساختمان با استفاده از اتصالات (بولت، سر مته، پیچ و … ) نصب و بر پا خواهند شد. ورق های گالوانیزه از پروفیل های متغیر معمولا 89 تا 308 میلی متر تولید می شوند.

این سازه های سبک و مقرون به صرفه می تواند جایگزین سازه های فلزی و بتنی شود، البته برای ساخت ساختمان های بلند مرتبه بالای 5 طبقه نمی توان از این سازه استفاده کرد. در نگاه اول این سازه امروزی و مدرن به نظر می رسد، اما شما با مراجعه به مقاله ی تاریخچه سازه های ال اس اف LSF می توانید متوجه شوید که این سازه جز دسته ی سازه های سرد نورد بوده است. بیش از 100 سال است که از ال اس اف LSF در آمریکای شمالی و انگلستان استفاده می شود.

مقاومت سازه ال اس اف LSF در برابر زلزله

کشور ایران بر روی کمربند زلزله قرار دارد، به طور کلی 120 گسل خطرناک در ایران قرار دارد مناطق رشته کوه های البرز با بیشترین خطر روبرو بوده و  مناطق کم خطر تر شامل استان اصفهان، کویر لوت و…  می باشد. استان های تهران تبریز و مشهد در زمان وقوع زلزله ریسک و خطر پذیری بیشتری دارند زیرا دارای جمعیت بیشتر بوده و  لرزه خیزی بالاتری دارند.

سازه های ال اس اف جز سازه های سبک و مقاوم در برابر زلزله می باشند و به دلیل شرایط جغرافیایی خاص ایران می شود از سازه های ال اس اف در شمال،جنوب،شرق و غرب کشور بدون محدودیت استفاده کرد تا از خسارت های مالی و جانی جلوگیری شود.

ویرا سازه نماینده تخصصی ساخت سازه های فولادی سبک ال اس اف (LSF ) و ارائه دهنده ی خدمات در زمینه ی طراحی، ساخت و اجرا می باشد.

ویرا سازه با هدف ساخت خانه هایی مقاوم در مقابل زلزله، ساخت در کمترین زمان، جابجایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و… تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی هوشمند ساختمانی نموده است. در حال حاضر ویرا سازه به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان  ال اس اف، به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.

ساخت انواع ویلا با سازه های ال اس اف
ساخت انواع ویلا با سازه های ال اس اف

قیمت ساختمان های پیش ساخته ال اس اف LSF

اکثر مردم تصور می کنند که اسکلت بتنی و یا فلزی هزینه کمتری را نسبت به سازه های ال اس اف دارد اما این تصور کاملا اشتباه است. در یک برآورد تخصصی و مهندسی شده به راحتی می توان فهمید که نه تنها سازه ال اس اف پرهزینه تر نیست بلکه 10 الی 15 درصد هزینه کمتری را متحمل می شود. یکی از دلایل کاهش این هزینه به دلیل پیش ساخته بودن ال اس اف است که سرعت اجرا را بالا می برد.

عوامل زیادی تاثیر بسزایی در برآورد هزینه سازه ال اس اف دارند از جمله

  • وزن سازه و میزان فولاد مصرفی
  • متراژ سازه ال اس اف
  • متریال استفاده شده در داخل آن
  •  تعداد طبقات
  •  دستمزد های اجرا
  • پیچ و لوازم مصرفی

در صورتی که سازه از نوع اداری و یا تجاری باشد، به طور مستقیم بار زنده زیادی را در طول روز تحمل می کند. افزایش وزن سازه سبب استفاده بیشتر از فولاد و پیچ و مهره خواهد شد .این امر تاثیر مستقیمی در افزایش قیمت سازه خواهد داشت.

بار زنده چیست؟

به بار بدون موقعیت ثابت و غیر دائمی وارده به سازه می گویند. این بار شامل وزن انسان‌هایی است که روی سازه حرکت می کنند.

بار مرده چیست؟

بار مرده به یکی از انواع نیروهای وارد شده بر سازه می گویند. بار مرده از وزن اعضای مختلف سازه و وزن هر جسمی که به طور دائمی به سازه متصل است تشکیل می شود. بار مرده شامل وزن ستون­ها، تیرها، دال، دیوارها، پنجره ها، لوله کشی، وسایل برقی و سایر اتصالات متفرقه است.

  • مساحت زیربنا و هزینه‌های جانبی

در صورتی که سازه بیش از یک طبقه باشد طبیعتاً نیاز است تا مقاطع زیرین پی و فونداسیون متراکم تر باشند. همین امر سبب می‌شود که وزن سازه تا حد بسیار زیادی افزایش پیدا کند و در ادامه باعث می شود تا هزینه ساخت سازه نیز افزایش پیدا کند.

  • نوع اجرای سازه بر روی پشت بام

دشواری های ساخت و اجرای سازه در ارتفاع زیاد و محاسبه نیروی باد و زلزله در طبقات بالایی باعث میشود تا دستمزد های نصب اسکلت lsf تا حدی افزایش پیدا کند.

قیمت سازه های ال اس اف LSF در شمال، جنوب، غرب و شرق کشور

  • موقعیت جغرافیایی و مکانی

موقعیت جغرافیایی و اقلیمی تاثیر مستقیمی بر روی افزایش و یا کاهش هزینه ساخت سازه ال اس اف دارد. در صورتی که موقعیت جغرافیایی و اقلیمی پروژه فاصله کمی تا مرکز تولید و استقرار عوامل اجرایی داشته باشد می تواند باعث کاهش هزینه ساخت در انتهای پروژه شود.

ال اس اف در شمال کشور

ال اس اف در مناطق شمال کشور نظیر گیلان، رشت، مازندران، رامسر، ساری، محمود آباد، آمل، بابل، تنکابن، گلستان، گرگان و… که رطوبت در آن زیاد است باید پوشش گالوانیزه خوبی داشته باشد تا سازه دچار زنگ زدگی نشود.

علاوه بر آن معمولاً مناطق نزدیک دریا دارای باران های نمکی با قابلیت خورندگی شیمیایی هستند. این عوامل باعث می شود که برای ساخت سازه ال اس اف LSF از پوشش زینک بر روی ورق ها استفاده شود. در این گونه مناطق استفاده از این نوع پوشش می تواند سبب افزایش قیمت ساخت شود.

ال اس اف در غرب کشور

برای استفاده از ال اس اف در مناطق سردسیر غرب کشور نظیر: تبریز، ارومیه، سنندج، همدان، آذربایجان و … عایق پل حرارتی نیاز می باشد که بر روی قیمت ال اس اف تاثیر می گذارد.

چنانچه می خواهید برای ساخت سازه ال اس اف LSF با تیم فنی مهندسی با تجربه و متخصص مشورت داشته باشید، می توانید با مراجعه به تیم ویرا سازه در رابطه با این سازه مشورت کنید. برای برآورد دقیق قیمت ابتدا در سایت virasaze.ir درخواست خود را ثبت نمایید. مهندسین ما بعد از مشاهده و بررسی دقیق پروژه و خواسته های کارفرما می توانند قیمت تمام شده را طبق متره و برآورد به کارفرما اعلام کنند.

با یک بررسی ساده می توان پی برد که با استفاده از سازه ال اس اف به دلیل سهولت در نصب و اجرا، زمان خیلی کمتری، برای ساخت یک واحد مسکونی با کیفیت مصرف می شود. شرکت مهندسی ویرا سازه، نمایندگی و تولید کننده سازه های ال اس اف LSFدر ایران است . این مجموعه با طراحی، ساخت و اجرای صفر تا صد ساختمان های پیش ساخته ال اس اف LSF با ویژگی های مدرن، سبک، مقاوم و ضد زلزله در کشور مشغول می باشد.

سازه ال اس اف LSF
سازه ال اس اف LSF

مدت زمان ساخت سازه های ال اس اف LSF

بسته به یک پروژه زمان طراحی، اجرا و ساخت، تحویل پروژه حدود 60 تا 90 روز یا بیشتر می باشد.

خدمات شرکت مهندسی ویرا سازه

  • احداث ویلا و خانه باغ
  • احداث ساختمان های مسکونی و اداری
  • احداث دفاتر و ساختمان های تجاری کوچک
  • احداث شهرک های مسکونی
  •  احداث یک یا چند طبقه به ساختمان های بتنی و فلزی و بنایی به دلیل سبکی سیستم ال اس اف LSF
  • احداث مجتمع های تجاری، تفریحی
  • احداث سالن های مختلف ( فضاهای گلخانه ای، سالن های پرورش طیور و …)
  • احداث پاسگاه های نیروی انتظامی
  • احداث سالن های ورزشی و مراکز آموزشی و مدرسه سازی
  • احداث واحدهای صنعتی
  • احداث تالار، رستوران، فست فود و کافی شاپ
  • احداث ساختمان پمپ بنزین، کمپ های راهداری
  • احداث نیم طبقه در ساختمان هایی با ارتفاع زیاد

نما در سازه های ال اس اف LSF

نما علاوه بر حفاظت از بنا و عایق کاری ساختمان در برابر عوامل جوی مثل: باد، باران، سرما و گرما،  باید زیبایی بصری هم داشته باشد. عوامل زیادی در طراحی نمای ساختمان دخیل می باشند از جمله

  • انتخاب درست مصالح در سازه های ال اس اف LSF
  • شرایط آب و هوایی
  • زیبایی بصری

مصالح نما در سازه های ال اس اف LSF

  • نما آجر در سازه های ال اس اف LSF

از مهمترین ویژگی آجرکاری در نمای سازه‌های سبک فولادی LSF می‌توان به ارزان بودن، ،دسترسی آسان، فراوانی، سازگاری با محیط زیست، دوام در برابر شرایط آب‌ و هوایی و نیروی کار فراوان جهت اجرای آن اشاره کرد.

به دلیل وزن بالای دیوار آجری استفاده از این نوع مصالح در ساختمان‌های LSF تا یک طبقه توصیه می‌شود. وزن زیاد و محیط کار نامرتب از جمله معایب دیوارهای آجری است که باید مدنظر قرار گیرد

  • فایبر سمنت برد ساده یا سایدینگ

فایبر سمنت ها صفحات سیمانی از ترکیب الیاف، چوب، فیبرهای چوبی، فیبرهای معدنی مانند کلسیم سیلیکات، فیبرهای شیشه ای، فیبر آلی مانند سلولز می باشند.

سه گروه سمنت ها

  1. مش و فایبرگلاس
  2. سمنت برد سلولزی
  3. فایبر سمنت کلسیم سیلیکاتی
  • نمای چوبی ترموود در سازه های ال اس اف LSF

ترموود ها یک نوع خاص از پانل‌های چوبی هستند که به دلیل فرآوری با مکانیزم پیشرفته حرارت، نسبت به چوب‌های دیگر دارای استحکام و ماندگاری بیشتری می باشند. برای تولید این محصول از مواد شیمیایی استفاده نمی شود و چوب به کار رفته در این پانل ها، چوب زبان گنجشک (ASH) و چوب گونه کاج (PINE) می باشد.

مزایای استفاده از ترموود در سازه های ال اس اف LSF

  1. مقاومت بالا در برابر سايش و عوامل جوي مختلف
  2. نصب آسان و سريع بر روی سازه های ال اس اف LSF
  3. قابل شستشو و نگهداري آسان
  4. عایق حرارتی
  5. وزن پایین
  6. بدون خطر برای سلامت انسان
  7. بافت خالص و یکنواخت
  8. رنگ جذاب
  9. مقاوم در برابر پوسیدگی و حمله حشرات
  10. فاقد صمغ

معایب استفاده از ترموود در سازه های ال اس اف LSF

  1. کاهش مقاومت مکانیکی ترموود در سازه های LSF
  2. در صورت عدم استفاده از پوشش های پیگمنت دار و رنگ های مخصوص ترموود در فضای بیرونی تغییر رنگ می دهد و خاکستری می شود.
  3.  برای تولید چوب ترموود از درخت های جنگل استفاده می شود این کار آسیب های جبران ناپذیری را به زیست محیط وارد کند.
  4. عدم مقاومت در آتش سوزی
  5. قیمت بالا
  • مینرال

نما مینرال از سنگ ریزه‌های معدنی مانند سنگ مرمر، کوارتز و گرانیت تشکیل شده است.  این مواد معدنی را با انواع رنگ‌های طبیعی، رزین‌ها و چسب‌ها، مواد مقاوم در برابر اشعه ماورای بنفش و روان کننده‌ها ترکیب‌ می‌کنند. جهت آماده‌سازی و به‌کارگیری نمای مینرال، مواد نمای مینرال را با مقدار مشخصی از آب مخلوط‌ می‌کنند و ملات به دست آمده را روی سطوح مورد نظر، که از قبل صیقل داده اند به کار‌ می‌گیرند.

مزایا استفاده از نما مینرال در سازه های ال اس اف LSF

  • سرعت اجرا بالا
  • مقرون به صرفه
  • در صورت استفاده از پودر آنتی استاتیک گرد و غبار را جذب نمیکند
  • وزن سبک

معایب استفاده از نما مینرال در سازه های ال اس اف LSF

  1. در صورت استفاده نکردن از پودرهای آنتی استاتیک در نما، دوده و گرد و غبار زیادی جذب نما می شود.
  2. در صورت رنگ کردن مینرال ها ممکن است در اثر تابیدن نور آفتاب تغییر رنگ دهد.
  3. در صورت استفاده کردن از رزین اکریلیک و سیلیکون عایق رطوبت می شود در غیر این صورت عایق رطوبت نیست.
  4. امکان ترک خوردگی در نما
  5. اهمیت و تمرکز در اجرا
  • کامپوزیت در سازه های ال اس اف LSF

کامپوزیت ساده از دو ورق آلومینیومی و یک لایه پلاستیک پلی‌اورتان که به روش اکستروژن به یکدیگر پرس شده‌اند، تشکیل شده است. نما کامپوزیت سبک بوده و باعث کاهش وزن بار مرده در سازه می‌شود.

مزایای استفاده از کامپوزیت در نمای سازه های ال اس اف LSF

  1. تعمیر و تعویض آسان
  2. ضد حریق یعنی مقاوم در برابر آتش سوزی
  3. قابل شستشو
  4. شکل پذیر
  5. تنوع در رنگ
  6. مناسب برای  انواع شرایط جوی

معایب استفاده از کامپوزیت در نمای سازه های ال اس اف LSF

  • عدم مقاومت در برابر طوفان های شدید
  • قیمت بالا
  • جرم پذیری بالا

امروزه بسیاری از سازه ها را از نوع سازه های ال اس اف می سازند. ممکن است شاهد ویلاهای زیبا و خوش طرح و نقشه ای باشیم که در آن از دیوارهای ال اس اف چه در داخل و یا چه در دیوارهای اصلی استفاده شده است که، نشان دهنده ی نتایج مطلوبی این سازه است.

اگر در ارتباط با سازه های اس ال اف سوالی دارید و نیاز به راهنمایی برای اجرای آن در ساختمان سازی و ساخت سازه خود دارید ویرا سازه بهترین راهنما برای شماست. شما می توانید از کارشناسان متخصص و مجرب ما در این امر کمک بگیرید. ویرا سازه نماینده سازه های ال اس اف در خدمت شما مشتریان عزیز می باشد.

اضافه بنا با ال اس اف

در سازه های از پیش ساخته شده، اضافه بنا یا اضافه اشکوب با ال اس اف LSF بر اساس محاسبات دقیق امکان پذیر است.به طور کلی دیوارها اصلی ترین بخش سازه هستند، بار سازه عمدتا بر روی دیوارها می باشند.

دیوارها در سازه ال اس اف به صورت توخالی ساخته می شوند و این فضای خالی با عایق پر می شود. به همین دلیل بار اضافی به پی و فونداسیون سازه وارد نمی شود در نتیجه سازه دچار مشکل در نشست، ترک و … نمی شود.

لینک کوتاه این مقاله

مقالات مرتبط

سازه ال اس اف از جنس فولاد سرد نورد شده می باشد. این سازه به دلیل مزایای فراوان مانند سرعت ساخت بالا، عدم محدودیت در اجرای نما و پلان، قیمت مناسب، سبکی وزن و مقاوم در برابر زلزله و آتش و… مورد توجه مهندسان، پیمانکاران و ساختمان سازان قرار گرفته است.

خانه های پیش ساخته انواع مختلفی دارند. خانه های پیش ساخته ممکن است از جنس بتن سبک یا سیستم های قاب های سبک فولادی سرد نورد شده ال اس اف باشند. در ایران عمدتا به اشتباه به سازه های اسکان موقت خانه های پیش ساخته کانکسی گفته می شود. میان خانه های کانکسی پیش ساخته با سازه پیش ساخته ال اس اف lsf تفاوت فاحشی وجود دارد.

اکثر افراد تصور می کنند که ویلاهای پیش ساخته، همان کانکس های سفارشی هستند که نامشان عوض شده است، اما در واقع اینگونه نیست و تفاوت زیادی بین ویلای پیش ساخته و کانکس سفارشی وجود دارد. ویلا پیش ساخته ال اس اف LSF با پیشرفت تکنولوژی در عرصه ساختمان سازی شکل گرفته است.

همکاری با ویرا سازه

شما مهندسین، پیمانکاران، و طراحان عزیز میتوانید با توجه به نیاز بازار صنعت ساختمان از ویژگی ها و خدمات مجموعه ویراسازه در زمینه سازه های ال اس اف استفاده کرده و با مجموعه ما همکاری کنید .

تماس مستقیم با 09192191091