صفحه اصلی

سیستم‌ ساخت و ساز خشک

سازه فولادی سبک ال اس اف lsf یک سیستم ساخت و ساز خشک می باشد. ال اس اف lsf نمونه ای از تکنولوژی جدید سازه ای بوده که مزایای قابل توجهی برای افزایش ایمنی ساختمان ها در برابر زلزله فراهم می کند.

سازه فولادی سبک ال اس اف lsf یک سیستم ساخت و ساز خشک می باشد. ال اس اف lsf نمونه ای از تکنولوژی جدید سازه ای بوده که مزایای قابل توجهی برای افزایش ایمنی ساختمان ها در برابر زلزله فراهم می کند. رفتار مناسب در برابر حریق، صوت، حرارت و رطوبت به همراه چرخه ی عمر پایدار سیستم می تواند ابزاری برای فراهم کردن رفتار و عملکرد مطلوب سازه ال اس اف lsf باشد.

سیستم‌ ساخت و ساز خشک یا دیوار های پیش ساخته در واقع روش جدیدی برای ساخت و ساز هستند. در این نوع سیستم ها خبری از ملات و دوغاب نیست. دیوارهای پیش ساخته جز مصالح مدرن محسوب می‌ شوند و جایگزین بسیار مناسبی برای دیوارهای بتنی و آجری می باشند.
سیستم‌ ساخت و ساز خشک درای وال drywall، ساختارهای سبک و مقاوم در برابر زلزله‌ می باشند.

این سیستم شامل پنل‌ های بتنی، گچی و پروفیل‌ های سبک فولادی گالوانیزه می باشد. ترکیب این دو عنصر چهار ساختار دیوار های جدا کننده، سقف‌ های کاذب، دیوار های پوششی، پوشش‌ های مقاوم در برابر حریق را به وجود می آورد.

سیستم ساخت و ساز خشک در سازه ال اس اف
سیستم ساخت و ساز خشک در سازه ال اس اف

کاربرد سیستم های ساخت و ساز خشک

  • پوشش دیوار بدون نیاز به زیر سازی
  • پارتیشن یا دیوار جدا کننده ی غیر باربر
  • اجرای داکت های تاسیسات الکتریکی و مکانیکی
  • اجرای تهویه و داکت های کابل
  • اجرای سقف کاذب یکپارچه یا مشبک
  • قطعات پیش ساخته کف
  • سیستم های جداکننده باربر
  • نما
  • شبکه و قاب بندی برای اجزای ساختمان

ساختمان ها با تعداد طبقات محدود حداکثر 5 طبقه، با استفاده از روشی متشکل از سیستم فولادی سبک در ترکیب با سیستم ساخت و ساز خشک ساخته می شوند. ساخت و ساز خشک، راه حل های بهینه و اقتصادی بسیار موثر و منعطفی را اجرای سازه ارائه می دهد. این سیستم مقاومت لرزه ای ساختمان را بالا می برد. مواردی مانند حریق، صوت، حرارت و عایق بندی رطوبتی در این سیستم قابل ارائه و اجرا می باشد. بعلاوه سیستم ساخت و ساز خشک بخش قابل توجهی از طراحی معماری داخلی را نیز در بر می گیرد. طراحی سقف، کناف، نورپردازی و… در ساخت و ساز خشک قابل اجرا خواهد بود.
مزیت های این سیستم منجر به استفاده از آن در بسیاری از ساختمان ها به صورت گسترده شده است. طراحی ساختار سبک به کار رفته در سیستم ساخت و ساز خشک زمانی برتری خود را نشان می دهد که در مقایسه با سیستم سنتی رایج از وزن کمتری برخوردار بوده و به صورت خشک اجرا می شود.

مزایای سیستم ساخت و ساز خشک
مزایای سیستم ساخت و ساز خشک

مزایای سیستم ساخت و ساز خشک

در زمان اجرای این سیستم خبری از آب و رطوبت جز در بخش درگیریها نمی باشد. بنابراین زمان اجرای ساختمان کاهش یافته و پیشرفت پروژه با سرعت بیشتری انجام می شود. وزن کم اجرای این سیستم باعث کاهش بار مرده ی ساختمان و فشار کمتر به اجزای سازه می شود. هنگامی که نیاز به تغییرات معماری در ساختمان باشد، تنها با حذف و جابجایی سیستم پروژه انجام می شود. از مزیت های اصلی این سیستم در مقایسه با سایر ساخت و سازهای می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • قابلیت کنترل هزینه

این سیستم قابلیت کنترل هزینه با توجه به ویژگی های مورد انتظار در برابر حریق و عایق بندی صوتی را دارد. این سیستم با بهره گیری از اجزا ی مدولار و مواد بهینه سازی شده در داخل ترکیبات خود می تواند در بهینه شدن طرح کمک نماید. الزامات فیزیک ساختمان به خوبی و به صورت همزمان با بکارگیری زیر سازی، عایق بندی و پوشش مناسب ساختار برآورده شده که این موضوع تاثیر بسزایی در مقرون به صرفه بودن طراحی و اجرای این سیستم دارد.

  • افزایش سطح مفید بنا

سیستم ساخت و ساز خشک به دلیل بکارگیری اجزا با ضخامت کمتر در مقایسه با سیستم های سنتی نیاز به فضای کمتری دارد.

  • پایداری

این سیستم ها با توجه به نوع کاربری و ساختار مد نظر، به راحتی قابل نصب، راه اندازی، جمع آوری، حمل و نقل می باشند. تولید ضایعات ساختمانی در این سیستم بسیار کم است.

  • صرفه جویی در زمان

اجرای سازه ال اس اف و اجزای آن نظیر دیوار ها و سقف ها به طور کامل به صورت پیش ساخته و سیستم ساختار خشک ساخته می شود در نتیجه تا چندین برابر، سرعت اجرای ساختمان را افزایش میدهند.

حمل و نقل آسانتر و صرفه جویی در ابعاد و مصالح مصرفی

تعداد دفعات و هزینه های ناشی از حمل مصالح سیستم ساختار خشک به محل پروژه به علت وزن کم این سیستم و اجزای منحصر به فرد آن کاهش پیدا می کند.

دیوار های سیستم ساخت و ساز خشک قابلیت اجرا به صورت منحنی را نیز دارند و از نظر طراحی و اجرای اشکال مختلف محدودیتی ندارند. در صورتی که درزگیری و بتونه‌ کاری پوشش دیوار‌ها و پانل‌ های پیش ساخته به خوبی انجام شود، اجرای مستقیم کاغذ دیواری و سایر دیوارپوش‌ ها مانند نقاشی، پتینه‌ کاری، آجر دکوراتیو و کاشی‌ کاری امکان پذیر است.

سیستم پیش ساخته ال اس اف
سیستم پیش ساخته ال اس اف

مزیت استفاده از سیستم پیش ساخته نسبت به دیوار مصالح سنتی

  • کاهش چشمگیر حجم اسکلت سازه
  • صرفه‌ جویی در مصرف متریال
  • کاهش هزینه‌ های کلی شامل هزینه حمل و حداقل، دستمزد و اجرای سازه
  • سهولت در اجرا
  • سرعت و دقت بالا در اجرا
  • مقاوم و ایمن در برابر زلزله و حریق
  • عایق بندی در برابر حرارت و صوت
  • تعمیر و نگهداری آسان

مزیت‌ های سیستم ساخت و ساز خشک آن را به یک گزینه ی بسیار مناسب جهت استفاده در دیوار های داخلی و خارجی ساختمان‌ ها تبدیل کرده است.
برخی از این سیستم‌ ها مثل پانل‌های پیش ساخته وال اسپید در اقلیم‌ های مختلف قابل استفاده می باشند. زیرا عایق حرارت بسیار خوبی‌ اند و جذب رطوبت و آب بسیار پایینی دارند.

امنیت سیستم ساخت و ساز خشک یا دیوارهای پیش ساخته

به دلیل سبکی وزن و اتصالات انعطاف پذیر، پانل‌ پیش ساخته شکل پذیری بالایی در برابر زلزله دارند در نتیجه سیستم به راحتی فرو نمی‌ ریزد. حتی به فرض تخریب دیوارهای پیش ساخته این سیستم به دلیل سبکی آسیب بسیار کمتری خواهد رساند. به طور کلی سیستم ساخت و ساز خشک با کاهش وزن ساختمان و افزایش شکل‌ پذیری دیوار ها مقاومت ساختمان در برابر زلزله را افزایش می‌دهد.
شرکت مهندسی ویرا سازه نمایندگی طراحی و اجرای سازه ال اس اف lsf با پانل های پیش ساخته بتن سبک در تمامی نقاط کشور آماده ی انجام پروژه های شخصی سازی، انبوه سازی و شهرک سازی در ابعاد کوچک و بزرگ می باشد.

لینک کوتاه این مقاله

مقالات مرتبط

سازه ال اس اف از جنس فولاد سرد نورد شده می باشد. این سازه به دلیل مزایای فراوان مانند سرعت ساخت بالا، عدم محدودیت در اجرای نما و پلان، قیمت مناسب، سبکی وزن و مقاوم در برابر زلزله و آتش و… مورد توجه مهندسان، پیمانکاران و ساختمان سازان قرار گرفته است.

خانه های پیش ساخته انواع مختلفی دارند. خانه های پیش ساخته ممکن است از جنس بتن سبک یا سیستم های قاب های سبک فولادی سرد نورد شده ال اس اف باشند. در ایران عمدتا به اشتباه به سازه های اسکان موقت خانه های پیش ساخته کانکسی گفته می شود. میان خانه های کانکسی پیش ساخته با سازه پیش ساخته ال اس اف lsf تفاوت فاحشی وجود دارد.

اکثر افراد تصور می کنند که ویلاهای پیش ساخته، همان کانکس های سفارشی هستند که نامشان عوض شده است، اما در واقع اینگونه نیست و تفاوت زیادی بین ویلای پیش ساخته و کانکس سفارشی وجود دارد. ویلا پیش ساخته ال اس اف LSF با پیشرفت تکنولوژی در عرصه ساختمان سازی شکل گرفته است.

همکاری با ویرا سازه

شما مهندسین، پیمانکاران، و طراحان عزیز میتوانید با توجه به نیاز بازار صنعت ساختمان از ویژگی ها و خدمات مجموعه ویراسازه در زمینه سازه های ال اس اف استفاده کرده و با مجموعه ما همکاری کنید .

تماس مستقیم با 09192191091