صفحه اصلی

اضافه بنا با ال اس اف LSF

سیستم سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF در سراسر جهان بیشتر برای پروژه های مسکونی استفاده می شود. وزن کم فولاد و مصالح استفاده شده در سازه هوشمند Lsf، آن را به یک روش ساختمانی ایده آل برای ساخت اضافه بنا با ال اس اف روی سازه ساخته شده تبدیل کرده است.

سیستم سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF در سراسر جهان بیشتر برای پروژه های مسکونی استفاده می شود. وزن کم فولاد و مصالح استفاده شده در سازه هوشمند Lsf، آن را به یک روش ساختمانی ایده آل برای ساخت اضافه بنا با ال اس اف روی سازه ساخته شده تبدیل کرده است. در ساختمان‌ های اداری، مراکز آموزشی، درمانی و دفاتر به دلیل کمبود فضا نیاز به گسترش فضای قابل کاربری می‌ باشد.

اضافه بنا می تواند در طبقات و ایجاد فضای مناسب بر روی سقف ساختمان انجام شود. سازه پیش ساخته ال اس اف LSF به دلیل سبکی وزن به عنوان بهترین گزینه برای ساخت اضافه طبقات روی ساختمان می باشد. وزن کم سازه های ال اس اف LSF پاسخ لرزه ای این ساختمان ها را بهبود می بخشد. ساخت اضافه بنا با ال اس اف کمترین هزینه و خسارت را در پی دارد.

اضافه بنا چیست؟

با توجه به افزایش قیمت مسکن به دلیل تورم، بعضی از کارفرمایان مصمم به ساخت طبقه اضافی بر روی ملک خود شده‌ اند. به ساخت طبقه اضافی اصطلاحا اضافه اشکوب نیز می‌گویند. برای اضافه بنا یا اضافه اشکوب نیاز به دریافت مجوز شهرداری‌ می باشد.

همانطور که گفتیم اضافه اشکوب نیاز به مجوز شهرداری دارد. اگر دریافت مجوز اضافه بنا از شهرداری صورت نپذیرد نمی توان اقدام به ساخت اضافه بنا نمود. در صورت ساخت اضافه طبقه به صورت غیر مجاز شهرداری پروژه را متوقف می کند.

ال اس اف چیست؟

ال اس اف lsf سازه سبک فولادی می باشد. سازه های ال اس اف lsf از مقاطع فولاد سرد نورد شده یا به عبارتی ورق های گالوانیزه تشکیل می شوند. سازه ال اس اف lsf ترکیب استاد و رانر هایی هستند که با توجه به نقشه و پلان معماری در کارخانه تولید سپس به محل پروژه حمل شده و در آن جا نصب می شوند. سازه‌ های سبک فولادی سرد نورد شده ال اس اف LSF با کاهش وزن سازه تا 60% کمتر، نسبت به سازه‌ های سنتی یکی از بهترین روش‌ ها برای احداث اضافه طبقات می‌ باشد.

سازه های پیش ساخته ال اس اف lsf به دلیل قابلیت اجرای دیوار خشک و همچنین سبکی وزن در شرایط زلزله بسیار مقاوم است. خسارات مالی و جانی ناشی از وقوع زلزله در سازه های ال اس اف lsf بسیار کمتر از سازه های دیگر است. در بحث اضافه بنا و اضافه طبقات یا اضافه اشکوب این سازه به دلیل سبکی وزن بسیار پرکاربرد است.

اضافه بنا
اضافه بنا

بخش های اصلی سازه lsf

سازه‌های ال اس اف lsf از بخش‌های مختلفی تشکیل شده‌اند. اصلی‌ ترین بخش‌ ها و اجزای این سازه‌ به شرح زیر می باشد.

  • ورقه‌ هایی از جنس فولاد سرد نورد شده
  • پانل بتن پیش ساخته به عنوان پوشش درونی سازه
  • لایه ی عایق حرارتی و صوتی

شرکت ویرا سازه نمایندگی طراحی، تولید و اجرای سازه های ال اس اف در سراسر کشور نظیر تهران، البرز، مازندران، گیلان، گلستان، اصفهان و… می باشد. شرکت مهندسی ویرا سازه به جای استفاده از پانل های گچی از پانل های پیش ساخته بتن سبک به عنوان پوشش درونی سازه ال اس اف استفاده می کند. بتن سبک باعث کاهش بار مرده ساختمان می شود.

مزایای ساخت اضافه بنا با ال اس اف

اضافه بنا با ال اس اف نیاز به مقاوم سازی سازه اصلی را به حداقل می‌ رسد. وزن ال اس اف ۶۰% کمتر از سیستم‌ های رایج ساخت و ساز است. به دلیل سبکی وزن امکان ساخت اضافه طبقات بر روی ساختمان‌ با کمترین تخریب و بدون نیاز به تقویت سازه امکان‌پذیر می‌ باشد. به دلیل این که نمای سازه ال اس اف را می توان با هر نوع متریالی اجرا نمود نمای اضافه بنا با سایر سازه کاملاً یکسان و یکدست خواهد بود. حتی می توان از نما‌ی دیگری برای سازه ی الحاق شده به ساختمان استفاده کنید. سازه ال اس اف در برابر نیرو‌های جانبی نظیر باد و زلزله بسیار مقاوم است. امکان جابجایی، اضافه کردن دیوار و پارتیشن بندی در این سازه وجود دارد.

اجرا و ساخت خانه با ال اس اف LSF

طراحی پلان سازه ال اس اف بر اساس استاندارد و نشریه ها انجام می شود. همچنین مسیر انتقال تمامی تاسیسات الکتریکی و مکانیکی نیز در طراحی سازه های ال اس اف مشخص می شود. در این مرحله محل اتصال سازه بر فونداسیون و پانچ محل اتصالات در طراحی مشخص می شود تا سرعت اجرا بالا برود.

اصلی ترین مرحله ی اجرای سازه های ال اس اف، فونداسیون می باشد. برای اجرای اضافه طبقه و اضافه بنا با ال اس اف نیاز به یک فونداسیون فلزی می باشد. این فونداسیون به وسیله قوطی پیاده و اجرا می شود. تمامی دیوار های داخلی و خارجی به این قوطی متصل می شوند تا از استحکام آن اطمینان حاصل شود.

فونداسیون سازه باید بر اساس طراحی اسکلت اجرا شود. نوع آرماتور مورد استفاده در فونداسیون به تعداد طبقات و بار سازه وابسته است.

در سازه های از پیش ساخته شده اضافه بنا و اضافه اشکوب با ال اس اف بر اساس محاسبات صورت می گیرد. بار سازه عمدتا از دیوارها به پی منتقل می شود. دیوار ها در سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF به صورت توخالی ساخته می شوند. این فاصله خالی با عایق پر می شود. سقف در سازه های ال اس اف به دو شکل صاف و شیبدار وجود دارد. در سقف شیب دار نیاز به زیرسازی نیست اما برای اجرای سقف صاف به زیر سازی نیاز می باشد.

برای جلوگیری از تبادل و هدر رفت حرارت از داخل سازه ال اس اف با بخش بیرونی، عایق بندی سقف و دیواره ها انجام می گردد. عایق بندی سازه های ال اس اف بیشتر مواقع به صورت عایق بندی با روش پلی استایرن، ترکیب فوم یا پشم سنگ همراه با پلی استایرن و فوم پلی اورتان به روش تزریق می باشد.

اضافه بنا با سیستم سازه ال اس اف LSF

اضافه بنا با سیستم سازه ال اس اف LSF به دو روش اجرا می شود که شامل سازه ال اس اف نیوزلندی و کانادایی می شود. اجرای سازه ال اس اف lsf کانادایی به این روش است که پس از طراحی نقشه و پلان های سازه، فولاد ها در کارخانه به صورت سرد نورد تولید می شوند. فولاد سرد نورد شده ال اس اف در مرحله ی بعد به محل اجرای ساختمان منتقل می شود. طبق نقشه سازه اجرا می شود. در این روش در صورت اصلاحیه و تغییر پلان می توان در نقشه سازه تغییراتی اعمال کرد اما خطای انسانی در روش کانادایی وجود دارد.

روش دوم سازه ال اس اف lsf نیوزلندی می باشد. ال اس اف پس از فرم گرفتن در کارخانه به وسیله دستگاه فرم کت طبق نقشه در کارخانه آماده می شود. در سازه های ال اس اف نیوزلندی حتی جای پیچ و بولت ها در سازه مشخص می شود. قطعات سازه ال اس اف نیوزلندی مانند پازلی آماده نصب می شوند. پس از مونتاژ سازه ال اس اف آن ها را به محل احداث پروژه منتقل کرده و نصب می کنند. در سازه های ال اس اف نیوزلندی خطای انسانی به صفر می رسد ولی امکان تغییر پلان پس از طراحی سازه وجود ندارد.

سازه های پیش ساخته ال اس اف هیچ محدودیتی در پوشش نما ندارند. می توان از انواع متریال های موجود در بازار مانند سمنت برد، آجر نما، سیمان سفید، چوب، کامپوزیت، ترموود و… در طراحی نمای سازه های ال  اس اف استفاده نمود.

شرکت ویرا سازه نمایندگی تولید، طراحی و اجرای سازه های ال اس اف در تمامی نقاط کشور آماده ساخت انواع ویلا، ساختمان، بازسازی در طول 90 روز می باشد.

لینک کوتاه این مقاله

مقالات مرتبط

سازه ال اس اف از جنس فولاد سرد نورد شده می باشد. این سازه به دلیل مزایای فراوان مانند سرعت ساخت بالا، عدم محدودیت در اجرای نما و پلان، قیمت مناسب، سبکی وزن و مقاوم در برابر زلزله و آتش و… مورد توجه مهندسان، پیمانکاران و ساختمان سازان قرار گرفته است.

خانه های پیش ساخته انواع مختلفی دارند. خانه های پیش ساخته ممکن است از جنس بتن سبک یا سیستم های قاب های سبک فولادی سرد نورد شده ال اس اف باشند. در ایران عمدتا به اشتباه به سازه های اسکان موقت خانه های پیش ساخته کانکسی گفته می شود. میان خانه های کانکسی پیش ساخته با سازه پیش ساخته ال اس اف lsf تفاوت فاحشی وجود دارد.

اکثر افراد تصور می کنند که ویلاهای پیش ساخته، همان کانکس های سفارشی هستند که نامشان عوض شده است، اما در واقع اینگونه نیست و تفاوت زیادی بین ویلای پیش ساخته و کانکس سفارشی وجود دارد. ویلا پیش ساخته ال اس اف LSF با پیشرفت تکنولوژی در عرصه ساختمان سازی شکل گرفته است.

همکاری با ویرا سازه

شما مهندسین، پیمانکاران، و طراحان عزیز میتوانید با توجه به نیاز بازار صنعت ساختمان از ویژگی ها و خدمات مجموعه ویراسازه در زمینه سازه های ال اس اف استفاده کرده و با مجموعه ما همکاری کنید .

تماس مستقیم با 09192191091