انچه در این مقاله می خوانید
- 1 سازه پیش ساخته LSF یکی از شیوه های مدرن اجرای سازه می باشد. در صنعت ساختمان سازی روش های جدید و نوینی برای ساخت و ساز پا به عرصه گذاشته اند، ساختمان های پیش ساخته یکی از روش ها می باشند. ایده اصلی سازه های پیش ساخته برای ساخت سریع بنا متناسب با بودجه ی کارفرما می باشد.
- 2 تاریخچه ی سازه های ال اس اف
- 3 اجزای تشکیل دهنده سازه های LSF
- 4 اضافه بنا با سازه پیش ساخته ال اس اف
- 5 سازه پیش ساخته کانکس
- 6 اصول مهندسی سازه های ال اس اف و کانکس
- 7 سازه پیش ساخته ال اس اف چیست؟
- 8 انواع سازه های پیش ساخته
- 9 قیمت سازه های ال اس اف
سازه پیش ساخته LSF یکی از شیوه های مدرن اجرای سازه می باشد. در صنعت ساختمان سازی روش های جدید و نوینی برای ساخت و ساز پا به عرصه گذاشته اند، ساختمان های پیش ساخته یکی از روش ها می باشند. ایده اصلی سازه های پیش ساخته برای ساخت سریع بنا متناسب با بودجه ی کارفرما می باشد.
سازه پیش ساخته LSF نوعی سازه ی بسیار سبک می باشد. فولاد سرد نورد این سازه طبق طرح کشیده شده ی ساختمان، در کارخانه LSF ساخته می شود و سپس در جایی که سازه را بنا می کنند، به وسیله ی پیچ های سرمته ای، بولت ها و سایر اتصالات نصب و ثابت می شود.
سیستم سازه پیش ساخته ال اس اف LSF یکی از انواع سازه های پیشرفته و مقاوم می باشد. از سیستم سازه ی lsf می توان در انواع ساختمان مانند ویلا، آپارتمان، هتل، هتل آپارتمان ، متل، مدارس، دانشگاه، رستوران ، کافی شاپ و… استفاده نمود.
فولاد این سازه از ورق های گالوانیزه به عرض 89 تا 308 میلی متر ساخته می شود. سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF جایگزین مناسبی برای ساختمان های فلزی، بتنی و… هستند. سازه های ال اس اف در ساختمان سازی کاربرد دارند. از این سازه ی پیش ساخته بیشتر برای ویلا سازی استفاده می شود.
شرکت مهندسی ویرا سازه نماینده و مجری طراحی و اجرای سازه ال اس اف در تمامی نقاط کشور ایران نظیر تهران، البرز، مازندران، گیلان می باشد.
تاریخچه ی سازه های ال اس اف
استفاده از سازه پیش ساخته LSF از سال ۱۹۵۰ در کشور کانادا آغاز گردید. استفاده ی گسترده از سازه پیش ساخته LSF در سال ۱۹۹۰ اتفاق افتاد. کارخانه ی تولید سازه های ال اس اف در ایران برای اولین بار در سال ۱۳۸۵ راه اندازی شده است. انتظار اصلی از این سازه ها تامین آسایش و آرامش در جمع خانواده می باشد. سازه های ال اس اف lsf همه امکانات و فضاهای خانه ها را مانند سالن پذیرایی، آشپزخانه، اتاق خواب، حمام، سرویس بهداشتی، تاسیسات گرمایشی و سرمایشی دارا می باشند.
اجزای تشکیل دهنده سازه های LSF
- ورق های فولادی سرد نورد شده جهت اسکلت سازه
- صفحات پانل گچی و بتن سبک به عنوان پوشش درونی
- عایق حرارت و صوت
اضافه بنا با سازه پیش ساخته ال اس اف
ابتدا خانه، ستون ها و دیوارها باید مورد بررسی قرار گیرد. ممکن است سازه نیاز به مقاوم سازی داشته باشد. بزرگترین مزیت دیوار فولادی ال اس اف lsf این است که فقط با یک پیچ می توان آن را جدا کرد و در موقعیت قرار داد. اضافه بنا با سازه های ال اس اف امروز اولین انتخاب برای ساختن سازه های مدرن است.
سازه پیش ساخته کانکس
در ایران به اشتباه خانه های پیش ساخته را سازه های اسکان موقت یا کانکسی می گویند. در حالی که میان خانه های کانکسی پیش ساخته با سیستم نوین ساخت سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF تفاوت فاحشی وجود دارد.
اصول مهندسی سازه های ال اس اف و کانکس
اصولا ساخت ویلای پیش ساخته به صورت کانکس کاملا بر اساس تجربه صورت می گیرد نه بر اساس اصول مهندسی. سازه های کانکسی معمولا در ابعاد کوچک و به منظور اسکان موقت استفاده می شوند. سازه پیش ساخته کانکسی فاقد دفترچه محاسبات، نقشه های معماری، تاسیسات الکتریکی و مکانیکی می باشد.
در مقابل به هنگام ساخت سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF، تمام مراحل ساخت مطابق سازه های مرسوم صورت می گیرد. برای سازه های پیش ساخته ال اس اف LSF دفترچه ی محاسبات، معماری و تاسیسات بر مبنای اصول مهندسی و مقررات ملّی ساختمان و آیین نامه های مسکن و شهرسازی طراحی و اجرای می گردد.
در سازه های کانکسی محاسبه ی بار مرده، زنده و زلزله صورت نمی گیرد، بنابراین توصیه می شود سازه های کانکسی تنها برای یک طبقه اجرا شود.
سازه پیش ساخته ال اس اف چیست؟
سیستم سازه LSF نمونه ای از سازه های پیش ساخته از جنس فولاد سبک است. این سازه پس از ساخت در کارگاه به محل مورد نظر اجرای بنا برده شده و نصب می گردد. از این سازه در جهت ایجاد پایداری و مقاومت ساختمان استفاده می شود. سازه ی پیش ساخته سبک فولادی LSF به دلیل سبکی وزن، مناسب ترین رفتار را در برابر نیروهای وارده ناشی از باد، زلزله و حوادثی از این دست دارد. سازه ی ال اس اف در کنار مقاومت بسیار زیاد در برابر زلزله از دوام و طول عمر زیاد، جمع آوری و جایه جایی راحت در نصب، صرفه جویی در مصرف انرژی و مواد برخوردار می باشد.
انواع سازه های پیش ساخته
به طور کلی در صنعت ساخت و ساز امروز سرعت عمل، کیفیت و مقاومت در کار از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
۱. سازه های پیش ساخته ال اس اف
داشتن ویژگی های بسیار منحصر به فرد در سازه های پیش ساخته فولادی ال اس اف LSF باعث شده که بیشتر کارفرمایان و سرمایه گذاران به سوی اجرای این سازه روی بیاورند. یکی از معایب سازه پیش ساخته ال اس اف LSF محدودیت اجرا در طبقات می باشد و حداکثر تا 5 طبقه می توان از آن استفاده کرد.
شرکت مهندسی ویرا سازه مجری ساخت و ساز به روش قاب فولادی سبک ال اس اف LSF آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.
۲. سازه های پیش ساخته بتنی
سازه ی پیش ساخته بتنی از دیگر انواع سازه های پیش ساخته می باشد. در این نوع سازه از بتن و فولاد استفاده می شود. در طراحی و ساخت ساختمان های چند طبقه، سدها، تونل و برج ها از سازه بتنی پیش ساخته استفاده می شود. سازه بتنی خاصیت فشاری خوبی در برابر بار های وارده دارد اما از در برابر بارهای کششی ضعیف می باشد. یکی دیگر از معایب سازه پیش ساخته بتنی وزن زیاد این سازه می باشد.
۳. سازه های پیش ساخته چوبی
یکی از قدیمی ترین و پرکاربرد ترین سازه ی پیش ساخته سازه پیش ساخته ی چوبی می باشد. چوب به عنوان یکی مهم ترین و اصلی ترین مصالح در ساختمان به شمار می رود. امروزه شاهد طراحی مدرن و ساخت انواع سازه های پیش ساخته چوبی در تمامی نقاط کشور هستیم.
از سازه های پیش ساخته چوبی در انواع ویلاها و ساختمان ها استفاده قرار می گیرد. مهم ترین معایب عدم مقاومت در برابر آتش و نیاز به ماشین آلات و لوازم گوناگون در اجرای این سازه است.
قیمت سازه های ال اس اف
برای انتخاب روش ساخت و استعلام قیمت سازه های ال اس اف LSF درخواست خود را در سایت ویرا ساز ثبت نمایید. مهندسان ویرا سازه پس از دریافت اطلاعات زمین و خواسته های شما طبق متره و برآورد قیمت تمام شده سازه را به شما اعلام می نمایند. شرکت مهندسی ویرا سازه با داشتن مهندسین مجرب طراح یکی از برترین شرکت های سازنده ساختمان های ال اس اف LSF در زمینه طراحی و اجرا ساختمان می باشد.